100 mp Folie cu bule 70 gr/mp - 1,0 m latime x 100 m lungime

156,00 RON (TVA inclus)
Livrare GRATUITA peste 500 lei ! Comandati pana la 16:00 si pleaca astazi. Cumparaturi sigure, puteti returna produsele in 30 de zile. ( PF si PJ )
Disponibil in stoc
100 mp Folie cu bule 70 gr/mp - 1,0 m latime x 100 m lungime
156,00 RON
Recomanda unui prieten

Descriere

Folie cu bule 70 gr/mp - 1,0 m latime x 100 m lungime = 100 mp

Densitatea de 70 gr./mp echivaleaza cu o grosime de 84 microni (84 my) .

Produsul se prezinta sub forma unei role de folie cu bule, cu densitate de 70 gr./mp. realizata din 2 straturi de folie de polietilena : 1 strat lis si 1 strat amprentat cu bule 

Dimensiuni rola ( cm ) : 100 x 59 x 59 cm

Atentie : este un produs cu volumetrie mare .

Este usor si voluminos.

Folia cu bule de aer, este un material de ambalare u╚Öor ╚Öi flexibil, f─âcut din folie de polietilen─â de joas─â densitate. Acest ambalaj protejeaz─â foarte bine suprafa╚Ťa produsului ╚Öi ofer─â o protec╚Ťie anti-soc ╚Öi anti-vibra╚Ťii. Folia poate fi folosit─â ╚Öi pentru a completa spa╚Ťiile goale din interiorul ambalajelor.

Greutate rola 7000 gr.

Folia cu bule de 70 gr/mp este o folie de ambalare cu bule de aer mai dense, ceea ce o face ideal─â pentru protejarea obiectelor fragile sau sensibile la impact ├«n timpul transportului. Acest tip de folie cu bule ofer─â o protec╚Ťie suplimentar─â ├«mpotriva ╚Öocurilor ╚Öi vibra╚Ťiilor, ceea ce o face potrivit─â pentru ambalarea obiectelor mai grele sau mai voluminoase.

Folia cu bule de 70 gr/mp este adesea folosit─â pentru a proteja obiecte precum echipamente electronice, dispozitive medicale, instrumente muzicale, obiecte de art─â, sau alte obiecte de valoare care necesit─â o protec╚Ťie maxim─â ├«mpotriva daunelor ├«n timpul transportului. Aceast─â folie este mai groas─â ╚Öi mai durabil─â dec├ót alte tipuri de folii cu bule, ceea ce o face potrivit─â pentru ambalarea obiectelor fragile ├«n medii cu riscuri mai mari de daune.

De asemenea, folia cu bule de 70 gr/mp poate fi utilizat─â ╚Öi pentru alte scopuri, precum izolarea termic─â, protec╚Ťia ├«mpotriva prafului ╚Öi a umidit─â╚Ťii sau pentru a ambala produse alimentare delicate. Folia cu bule poate fi reutilizat─â ╚Öi reciclat─â dup─â utilizare, ceea ce face ca acest tip de ambalaj s─â fie o op╚Ťiune ecologic─â ╚Öi economic─â pentru protejarea obiectelor fragile.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review