40%
  • 36 buc Banda adeziva TRansparenta 48mm x 60 m
  • 36 buc Banda adeziva TRansparenta 48mm x 60 m
  • 36 buc Banda adeziva TRansparenta 48mm x 60 m

36 buc Banda adeziva TRansparenta 48 mm x 60 m

102,00 RON (TVA inclus) 172,00 RON
Costul fix de livrare a unei comenzi ( 18,00 lei / c-da ) nu este inclus. Comandati pana la 16:00 si pleaca astazi. Cumparaturi sigure, puteti returna produsele in 30 de zile. ( PF si PJ )
Disponibil in stoc
36 buc Banda adeziva TRansparenta 48 mm x 60 m
102,00 RON
Recomanda unui prieten

Descriere

Banda adeziva TRansparenta - set 36 buc

Este un bax cu 36 role de scoch cu 48 mm latime si 60,0 m lungime garantata , sau 66 yards ( 66 y ).

Are adeziv tip NHT de ultima generatie. 

Lipeste foarte bine suprafetele de pe care au fost indepartate grasimile si praful.

Sigileaza foarte bine cutiile de carton si produsele infasurate in folie de plastic.

Banda adezivă transparentă este o bandă de ambalare transparentă, care este utilizată în mod obișnuit pentru sigilarea și ambalarea diferitelor obiecte și produse. Această bandă adezivă este fabricată dintr-un strat de plastic transparent (de obicei polipropilenă), acoperit cu un strat adeziv puternic pe bază de rășină sintetică sau cauciuc.

Banda adeziv─â transparent─â este disponibil─â ├«n diferite dimensiuni ╚Öi grosimi, ceea ce o face ideal─â pentru utilizarea ├«ntr-o gam─â larg─â de aplica╚Ťii de ambalare. Aceast─â band─â de ambalare poate fi utilizat─â pentru a sigila cutii, pungi sau alte recipiente de ambalare, pentru a proteja con╚Ťinutul ├«mpotriva prafului, a murd─âriei sau a umidit─â╚Ťii. De asemenea, banda adeziv─â transparent─â poate fi utilizat─â pentru a eticheta ╚Öi marca diverse obiecte sau produse.

Principala caracteristic─â a benzii adezive transparente este c─â aceasta este transparent─â, ceea ce permite vizualizarea con╚Ťinutului ambalajului f─âr─â a fi nevoie s─â deschidem pachetul. De asemenea, aceasta ofer─â o aderen╚Ť─â puternic─â la o varietate de suprafe╚Ťe, inclusiv la h├órtie, plastic, carton sau metal.

Banda adeziv─â transparent─â este un instrument esen╚Ťial ├«n orice loc de munc─â care implic─â ambalarea sau expedierea de produse ╚Öi este disponibil─â ├«n multe variante ╚Öi modele, inclusiv cu caracteristici speciale precum rezisten╚Ťa la ap─â sau la temperaturi ridicate.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review