1 mp Folie cu bule 70 gr/mp - disponibil la 30mp, 50mp, sau 100mp

1,56 RON (TVA inclus)
Livrare GRATUITA peste 500 lei ! Comandati pana la 16:00 si pleaca astazi. Cumparaturi sigure, puteti returna produsele in 30 de zile. ( PF si PJ )
Disponibil in stoc
1 mp Folie cu bule 70 gr/mp - disponibil la 30mp, 50mp, sau 100mp
1,56 RON
Recomanda unui prieten

Descriere

Produs prezentare - Este o prezentare unde se poate vedea cel mai bun pret al produselor din categoria aceasta de folie cu bule.

Produsul se poate comanda in role de 30 mp, 50 mp si 100 mp. 

Regasiti mai jos linkurile lor : 

Link pentru 0,30m x 100m - 30 mp

Link pentru 0,50m x 100m - 50 mp

Link pentru 1,00m x 100m - 100 mp

Folie cu bule 70 gr/mp - 1 mp 

Densitatea de 70 gr./mp echivaleaza cu o grosime de 84 microni (84 my) .

Produsul se prezinta sub forma unei role de folie cu bule, din 2 straturi, cu densitate de 70 gr./mp

Folia cu bule de aer, este un material de ambalare u╚Öor ╚Öi flexibil, f─âcut din folie de polietilen─â de joas─â densitate. Acest ambalaj protejeaz─â foarte bine suprafa╚Ťa produsului ╚Öi ofer─â o protec╚Ťie anti-soc ╚Öi anti-vibra╚Ťii. Folia poate fi folosit─â ╚Öi pentru a completa spa╚Ťiile goale din interiorul ambalajelor.

Greutate produs 70 gr./mp

Produs de catre firma noastra, in Romania, de 17 ani !!!

Folia cu bule de 70 gr/mp este o folie de ambalare cu bule de aer mai dense, ceea ce o face ideal─â pentru protejarea obiectelor fragile sau sensibile la impact ├«n timpul transportului. Acest tip de folie cu bule ofer─â o protec╚Ťie suplimentar─â ├«mpotriva ╚Öocurilor ╚Öi vibra╚Ťiilor, ceea ce o face potrivit─â pentru ambalarea obiectelor mai grele sau mai voluminoase.

Folia cu bule de 70 gr/mp este adesea folosit─â pentru a proteja obiecte precum echipamente electronice, dispozitive medicale, instrumente muzicale, obiecte de art─â, sau alte obiecte de valoare care necesit─â o protec╚Ťie maxim─â ├«mpotriva daunelor ├«n timpul transportului. Aceast─â folie este mai groas─â ╚Öi mai durabil─â dec├ót alte tipuri de folii cu bule, ceea ce o face potrivit─â pentru ambalarea obiectelor fragile ├«n medii cu riscuri mai mari de daune.

De asemenea, folia cu bule de 70 gr/mp poate fi utilizat─â ╚Öi pentru alte scopuri, precum izolarea termic─â, protec╚Ťia ├«mpotriva prafului ╚Öi a umidit─â╚Ťii sau pentru a ambala produse alimentare delicate. Folia cu bule poate fi reutilizat─â ╚Öi reciclat─â dup─â utilizare, ceea ce face ca acest tip de ambalaj s─â fie o op╚Ťiune ecologic─â ╚Öi economic─â pentru protejarea obiectelor fragile.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review