100 mp Folie cu bule 60 gr/mp - 1,0 m latime x 100 m lungime

135,00 RON (TVA inclus)
Livrare GRATUITA peste 500 lei ! Comandati pana la 16:00 si pleaca astazi. Cumparaturi sigure, puteti returna produsele in 30 de zile. ( PF si PJ )
Disponibil in stoc
100 mp Folie cu bule 60 gr/mp - 1,0 m latime x 100 m lungime
135,00 RON
Recomanda unui prieten

Descriere

Folie cu bule 60 gr/mp - 1,0 m latime x 100 m lungime = 100 mp

Densitatea de 60 gr./mp echivaleaza cu o grosime a foliei de 72 microni (72 my).

Produsul este o rola de folie cu bule de aer, cu densitate de 60gr./mp

Dimensiune rola L x l x h ( cm ) : 57 x 57 x 100 cm

Folia cu bule de aer, este un material de ambalare u╚Öor ╚Öi flexibil, fabricat din folie de polietilen─â de joas─â densitate. Acest ambalaj protejeaz─â foarte bine suprafa╚Ťa produsului ╚Öi ofer─â o protec╚Ťie anti-soc ╚Öi anti-vibra╚Ťii. Folia poate fi folosit─â ╚Öi pentru a completa spa╚Ťiile goale din interiorul ambalajelor.

Contine un procent de 30% de plastic ( LDPE ) reciclat.

Atentie : este un produs cu volumetrie mare pe curierat.

Rola de folie cu bule este usoara, dar cu volum mare.

Greutate neta rola : 6000 gr LDPE 

Produs de catre firma noastra, in Romania, de 17 ani !!!

Folia cu bule de 60 gr/mp cu 2 straturi este utilizat─â pentru a proteja obiecte fragile sau sensibile la impact ├«n timpul transportului, la fel ca ╚Öi folia cu bule de 50 gr/mp cu 2 straturi. Totu╚Öi, datorit─â densit─â╚Ťii sale mai mari, folia cu bule de 60 gr/mp ofer─â o protec╚Ťie suplimentar─â ├«mpotriva ╚Öocurilor ╚Öi vibra╚Ťiilor, ceea ce face ca acest tip de ambalaj s─â fie ideal pentru obiecte mai grele sau mai voluminoase.

Folia cu bule de 60 gr/mp cu 2 straturi este adesea folosit─â pentru a ambala ╚Öi proteja obiecte precum echipamente electronice, mobilier, obiecte de art─â, sau alte obiecte de valoare care necesit─â o protec╚Ťie maxim─â ├«n timpul transportului. De asemenea, aceast─â folie poate fi folosit─â ╚Öi pentru izolare termic─â sau pentru a proteja obiecte ├«mpotriva prafului sau a umidit─â╚Ťii.

La fel ca ╚Öi ├«n cazul foliei cu bule de 50 gr/mp cu 2 straturi, folia cu bule de 60 gr/mp cu 2 straturi poate fi reutilizat─â ╚Öi reciclat─â dup─â utilizare, ceea ce face ca acest tip de ambalaj s─â fie o op╚Ťiune ecologic─â ╚Öi economic─â pentru protejarea obiectelor fragile.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review