1,2 mp Carton ondulat CO2 - PREMIUM 300 gr./mp

2,68 RON (TVA inclus)
Livrare GRATUITA peste 500 lei ! Comandati pana la 16:00 si pleaca astazi. Cumparaturi sigure, puteti returna produsele in 30 de zile. ( PF si PJ )
Disponibil in stoc
1,2 mp Carton ondulat CO2 - PREMIUM 300 gr./mp
2,68 RON
Recomanda unui prieten

Descriere

Prezentare pret la produsul 1,2 mp Carton ondulat CO2 - PREMIUM 300 gr./mp - 1,20 m latime

Se poate comanda in urmatoarele variante :

Link pentru 12 mp

Link pentru 24 mp

Link pentru 36 mp

Link pentru 48 mp

Densitate 300 gr./mp - 2 straturi - latime 1,20m.

Carton val ( rola ) CO2 - 2 straturi ideal pentru ambalare produse fragile. 

O rola de carton este un produs din carton, sub formă de role, care este utilizată într-o varietate de aplicații industriale și de ambalare. Cartonul este un material rezistent și ușor, fabricat dintr-un amestec de celuloză și fibre reciclate sau noi.

Rolele de carton sunt fabricate în diverse dimensiuni și grosimi, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. Acestea pot fi utilizate pentru a proteja și a ambala diferite produse, cum ar fi alimente, electronice, haine sau alte obiecte fragile, precum și pentru a proteja podeaua sau alte suprafețe în timpul unor activități de construcție sau renovare.

Rola de carton poate fi utilizată și în diferite aplicații industriale, cum ar fi fabricarea de tuburi sau nuclee pentru role, sau pentru protejarea părților componente ale mașinilor sau echipamentelor în timpul transportului sau depozitării.

Cartonul folosit în fabricarea rolelor poate fi reciclabil și ecologic, ceea ce face din acestea o opțiune durabilă și prietenoasă cu mediul. De asemenea, acestea pot fi fabricate în diferite culori și modele, pentru a se potrivi cu nevoile și preferințele utilizatorilor.

În concluzie, rola de carton este un produs esențial în orice industrie sau activitate de ambalare, oferind protecție și siguranță pentru produsele sau echipamentele valoroase, precum și o opțiune ecologică și durabilă pentru ambalare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review