36 mp Carton ondulat CO2 - PREMIUM 300 gr./mp - 1,20 m latime x 30,0 lungime

99,00 RON (TVA inclus)
Livrare GRATUITA peste 500 lei ! Comandati pana la 16:00 si pleaca astazi. Cumparaturi sigure, puteti returna produsele in 30 de zile. ( PF si PJ )
Disponibil in stoc
36 mp Carton ondulat CO2 - PREMIUM 300 gr./mp - 1,20 m latime x 30,0 lungime
99,00 RON
Recomanda unui prieten

Descriere

Carton ondulat CO2 - 1,20 m latime x 30,0 lungime = 36 mp

Densitate 300 gr./mp

Atentie : Este un carton PREMIUM, cu densitate de 300 gr./mp.

Este format din 2 straturi de carton , de culoare Kraft, lipite intre ele, cu o rezistenta sporita la socuri mecanice, la compresiune si la rupere.

Stratul suport este inobilat cu un lac protector care ajuta la rezistenta impotriva apei . Atentie : Apa trece prin el, dar mult mai greu decat prin cartonul standard de 200 gr./mp nelacuit.

O rola de carton este un produs din carton, sub formă de role, care este utilizată într-o varietate de aplicații industriale și de ambalare. Cartonul este un material rezistent și ușor, fabricat dintr-un amestec de celuloză și fibre reciclate sau noi.

Rolele de carton sunt fabricate în diverse dimensiuni și grosimi, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. Acestea pot fi utilizate pentru a proteja și a ambala diferite produse, cum ar fi alimente, electronice, haine sau alte obiecte fragile, precum și pentru a proteja podeaua sau alte suprafețe în timpul unor activități de construcție sau renovare.

Rola de carton poate fi utilizată și în diferite aplicații industriale, cum ar fi fabricarea de tuburi sau nuclee pentru role, sau pentru protejarea părților componente ale mașinilor sau echipamentelor în timpul transportului sau depozitării.

Cartonul folosit în fabricarea rolelor poate fi reciclabil și ecologic, ceea ce face din acestea o opțiune durabilă și prietenoasă cu mediul. De asemenea, acestea pot fi fabricate în diferite culori și modele, pentru a se potrivi cu nevoile și preferințele utilizatorilor.

În concluzie, rola de carton este un produs esențial în orice industrie sau activitate de ambalare, oferind protecție și siguranță pentru produsele sau echipamentele valoroase, precum și o opțiune ecologică și durabilă pentru ambalare.

Este un material de ambalare foarte sigur, usor manipulabil si complet biodegradabil si reciclabil 100%.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review