72 buc Banda adeziva TRansparenta 45 mm x 120 m - set 72 buc

409,00 RON (TVA inclus)
Costul fix de livrare a unei comenzi ( 18,00 lei / c-da ) nu este inclus. Comandati pana la 16:00 si pleaca astazi. Cumparaturi sigure, puteti returna produsele in 30 de zile. ( PF si PJ )
Disponibil in stoc
72 buc Banda adeziva TRansparenta 45 mm x 120 m - set 72 buc
409,00 RON
Recomanda unui prieten

Descriere

Atentie : Are 120 m lungime ( nu 60 cat sunt cele standard ) - practic este dublu ca si lungime , fata de o rola normala de scoch

Banda adeziva TRansparenta - set 72 buc

Produsul este un bax cu 72 role de scoch cu 48 mm latime si 50,0 m lungime garantata.

Pentru o lipire eficienta, recomandam ca aceasta lipire sa se termine banda pe banda.

Banda adezivă transparentă este o bandă de ambalare transparentă, care este utilizată în mod obișnuit pentru sigilarea și ambalarea diferitelor obiecte și produse. Această bandă adezivă este fabricată dintr-un strat de plastic transparent (de obicei polipropilenă), acoperit cu un strat adeziv puternic pe bază de rășină sintetică sau cauciuc.

Banda adezivă transparentă este disponibilă în diferite dimensiuni și grosimi, ceea ce o face ideală pentru utilizarea într-o gamă largă de aplicații de ambalare. Această bandă de ambalare poate fi utilizată pentru a sigila cutii, pungi sau alte recipiente de ambalare, pentru a proteja conținutul împotriva prafului, a murdăriei sau a umidității. De asemenea, banda adezivă transparentă poate fi utilizată pentru a eticheta și marca diverse obiecte sau produse.

Principala caracteristică a benzii adezive transparente este că aceasta este transparentă, ceea ce permite vizualizarea conținutului ambalajului fără a fi nevoie să deschidem pachetul. De asemenea, aceasta oferă o aderență puternică la o varietate de suprafețe, inclusiv la hârtie, plastic, carton sau metal.

Banda adezivă transparentă este un instrument esențial în orice loc de muncă care implică ambalarea sau expedierea de produse și este disponibilă în multe variante și modele, inclusiv cu caracteristici speciale precum rezistența la apă sau la temperaturi ridicate.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review