6 buc Folie Stretch manual TRansparent - 2,0 kg brut / rola 500 mm , 23 my

159,00 RON (TVA inclus) 189,00 RON
Costul fix de livrare a unei comenzi ( 18,00 lei / c-da ) nu este inclus. Comandati pana la 16:00 si pleaca astazi. Cumparaturi sigure, puteti returna produsele in 30 de zile. ( PF si PJ )
Promotie volum stretch
Cantitate: 2+ 3+ 4+ 5+
Discount: 2% 4% 5% 7%
Disponibil in stoc
6 buc Folie Stretch manual TRansparent - 2,0 kg brut / rola 500 mm , 23 my
159,00 RON
Recomanda unui prieten

Descriere

Folie Stretch pentru uz manual - 2,0 kg brut / rola 500 mm , 23 my - 6 buc

Tub 700 gr 

Folie neta : 1,300 kg.

Grosime 23 microni ( 23 my ) 

Latime film : 500 mm

Culoare : Tranaparent 

Este un bax cu 6 role.

Uz manual.

Este o folie strech de 180 m lungime, latime de 0,50 m, cu un procent de elongatie de aproximativ 200 %.

Are proprietati de lipire bune (adera bine pe produs) , ideala pentru a proteja produsele contra umiditatii , prafului si micilor socuri.

Folia stretch transparentă este un tip de folie plastic utilizată pentru ambalarea și protejarea diferitelor produse în timpul transportului sau depozitării. Acest tip de folie este foarte elastică și rezistentă, ceea ce îi permite să se întindă și să se ajusteze la formele și dimensiunile diferite ale produselor.

Folia stretch transparentă este utilizată în principal pentru a proteja și a sigila paleții de mărfuri înainte de transportul acestora. Aceasta ajută la păstrarea produselor sigure și protejate împotriva prafului, a umezelii, a murdăriei și a altor elemente care pot afecta calitatea produselor. De asemenea, ajută la consolidarea încărcăturii și la reducerea riscului de deteriorare a produselor în timpul transportului.

De asemenea, folia stretch transparentă poate fi utilizată pentru a proteja obiecte individuale, cum ar fi mobila, aparatele electrocasnice, cutiile cu marfă și multe altele. Acest tip de folie poate fi folosit și în sectorul alimentar, pentru a proteja alimentele în timpul depozitării și transportului.

Folia stretch transparentă este ușor de utilizat și poate fi aplicată manual sau cu ajutorul unei mașini de ambalat. Acest tip de folie este disponibil în diferite dimensiuni, grosimi și grade de elasticitate, pentru a se potrivi nevoilor specifice de ambalare și protecție a produselor.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review