2700 buc pernute INFLATE pentru masina de bule lat 10 cm x h20 cm - 30 microni

97,00 RON (TVA inclus)
Livrare GRATUITA peste 500 lei ! Comandati pana la 16:00 si pleaca astazi. Cumparaturi sigure, puteti returna produsele in 30 de zile. ( PF si PJ )
2700 buc pernute INFLATE pentru masina de bule lat 10 cm x h20 cm - 30 microni
97,00 RON
Recomanda unui prieten

Descriere

Produsul se prezinta sub forma unei role cu +2700 buc pernute INFLATE, care se poate umfla cu ajutorul masinii de bule HY-01.

Pentru perioadele mai reci , sau daca lucrati cu masina in hale / depozite unde temperatura ambianta este mai mica , lucrati cu temperatura mai MARE si viteza mai mica, astfel incat sa se realizeze o lipire eficienta a foliei, iar aerul sa nu mai scape din bule.

Se foloseste cu precadere la umplerea spatiului gol din cutii pentru a evita lovirea produsului la transport, sau alte tipuri de ambalare protective cu aplicatii diverse.

Caracteristici rola de folie cu perute INFLATE :

Material - HDPE ( High Density Polyethilene ) 100%

Latime rola 20 cm 

Lungime rola 300 m

Nr buc pernute : peste 2700

Forma pernutei este un dreptunghi cu dimeniuni de : 

Latime 10 cm

Inaltime 20 cm

Grosime film 30 microni ( 30 my ) = densitate 90gr./mp la folia cu bule normala 

Microperforatie pentru rupere cu pas de 10cm. 

Practic, fiecare pernuta are microperforatie de rupere. 

Este 100 % reciclabila.

Este o folie cu bule mult mai avantajoasa decat folia cu bule normala , din cauza grosimii mult mai mici, dar in conditiile pastrarii parametrilor de rupere si compresiune.

Prezinta avantaj de depozitare si manipulare. Practic nu este nevoie de suprafata sau volum mare de depozitare, deoarece bulele de aer nu sunt umflate.

Ele se vor umfla pe masura nevoii de ambalare . Microperforatiile de rupere prezinta un avantaj la scurtarea timpului de ambalare. 

Este ideala pentru lucruri FRAGILE, care ulterior se impacheteaza in cutii de carton, sau in colete normale ambalate flexibil.

Detalii

Categorii
Brand
dcf

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review