250 buc pungi curierat cu AWB 400 x 500 mm + 50 clapeta cu buzunar AWB

167,00 RON (TVA inclus)
Livrare GRATUITA peste 500 lei ! Comandati pana la 16:00 si pleaca astazi. Cumparaturi sigure, puteti returna produsele in 30 de zile. ( PF si PJ )
Disponibil in stoc
250 buc pungi curierat cu AWB 400 x 500 mm + 50 clapeta cu buzunar AWB
167,00 RON
Recomanda unui prieten

Descriere

Produsul este un set de 250 pungi curierat 400 x 500 mm + 50 clapeta cu buzunar AWB mm, cu clapeta autoadeziva permanenta de 50 mm.

Prezinta un buzunar pentru introducerea AWB-ului , lipit deja pe punga .

Link pentru set de 50 buc

Link pentru set de 250 buc

Link pentru set de 1500 buc

Link pentru set de 2500 buc

Odata lipite, pungile nu se mai pot desface decat prin rupere. 

Sunt perfect etanse si opace . 

Produsul contine plastic reciclat in proportie de 35 % . 

Sunt fabricate in Romania 100 %.

Ambalarea adecvat─â a produselor este esen╚Ťial─â pentru ca acestea s─â ajung─â ├«n siguran╚Ť─â la destina╚Ťie ├«n pungile de curierat prev─âzute cu buzunar AWB. Iat─â c├óteva sfaturi pentru ambalarea corespunz─âtoare a produselor:

  1. ├Ämpacheta╚Ťi produsele ├«n mod corespunz─âtor - ├Ämpacheta╚Ťi produsele ├«n cutii sau pungi individuale, ├«n func╚Ťie de tipul ╚Öi dimensiunea acestora. Utiliza╚Ťi materiale de ambalare, cum ar fi h├órtia de ├«nvelit, sau folia cu bule de aer pentru a proteja produsele ├«mpotriva daunelor cauzate de ╚Öocuri sau vibra╚Ťii.

  2. Eticheta╚Ťi coletul - Eticheta╚Ťi coletul cu numele ╚Öi adresa destinatarului, precum ╚Öi cu informa╚Ťiile de contact ale acestuia. ├Än plus, pute╚Ťi ata╚Öa o etichet─â suplimentar─â cu instruc╚Ťiuni de manipulare, cum ar fi "Fragil" .

  3. Verifica╚Ťi greutatea ╚Öi dimensiunile - Verifica╚Ťi dimensiunea ╚Öi greutatea coletului pentru a v─â asigura c─â respect─â cerin╚Ťele companiei de curierat. ├Än general, pungile de curierat cu buzunar AWB au limite de greutate ╚Öi dimensiuni maxime, a╚Öa c─â trebuie s─â v─â asigura╚Ťi c─â coletul dumneavoastr─â se ├«ncadreaz─â ├«n aceste limite.

  4. A╚Öeza╚Ťi AWB-ul ├«n buzunarul special - Buzunarul AWB special de pe punga de curierat trebuie s─â fie utilizat pentru a ata╚Öa AWB-ul cu informa╚Ťiile de livrare ╚Öi urm─ârire. Asigura╚Ťi-v─â c─â AWB-ul este completat corect ╚Öi ata╚Öat ├«n mod securizat ├«n buzunarul special.

├Än general, este important s─â respecta╚Ťi cerin╚Ťele companiei de curierat cu privire la ambalarea corespunz─âtoare a produselor ╚Öi s─â utiliza╚Ťi materiale de ambalare de calitate pentru a proteja produsele ├«n timpul transportului.

Plicurile de curierat sunt utilizate pentru a trimite documente sau alte obiecte de dimensiuni mici prin intermediul unui serviciu de curierat. Acestea sunt folosite atunci c├ónd obiectul sau documentul pe care dori╚Ťi s─â ├«l trimite╚Ťi nu necesit─â o cutie sau o ambalare mai mare ╚Öi c├ónd dori╚Ťi s─â economisi╚Ťi bani la costurile de expediere.


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review