180 mp folie INFLATE pentru masina de bule lat 60 cm x lung 300 m - 30 microni

244,00 RON (TVA inclus)
Livrare GRATUITA peste 500 lei ! Comandati pana la 16:00 si pleaca astazi. Cumparaturi sigure, puteti returna produsele in 30 de zile. ( PF si PJ )
180 mp folie INFLATE pentru masina de bule lat 60 cm x lung 300 m - 30 microni
244,00 RON
Recomanda unui prieten

Descriere

ATENTIE : are 60 cm latime !

Pentru perioadele mai reci , sau daca lucrati cu masina in hale / depozite unde temperatura ambianta este mai mica , lucrati cu temperatura mai MARE si viteza mai mica, astfel incat sa se realizeze o lipire eficienta a foliei, iar aerul sa nu mai scape din bule. 

Produsul se prezinta sub forma unei role de folie cu bule INFLATE, cu latime 60 cm x 300m lungime, care se poate umfla cu ajutorul masinii de bule HY-01.

Caracteristici rola de folie cu bule INFLATE :

Material - HDPE ( High Density Polyethilene ) 100%

Latime rola 60 cm 

Lungime rola 310 m

Suprafata rola 180 + mp

Forma bula : SFERA ( NU emisfera ) diametru 50mm

Grosime film 30 microni ( 30 my ) = densitate 90gr./mp la folia cu bule normala 

Microperforatie pentru rupere cu pas de 40cm

Este 100 % reciclabila.

Este o folie cu bule mult mai avantajoasa decat folia cu bule normala , din cauza grosimii mult mai mici, dar in conditiile pastrarii parametrilor de rupere si compresiune.

Prezinta avantaj de depozitare si manipulare. Practic nu este nevoie de suprafata sau volum mare de depozitare, deoarece bulele de aer nu sunt umflate.

Ele se vor umfla pe masura nevoii de ambalare . Microperforatiile de rupere prezinta un avantaj la scurtarea timpului de ambalare. 

Este ideala pentru lucruri FRAGILE, care ulterior se impacheteaza in cutii de carton, sau in colete normale ambalate flexibil.

Diametrul bulei umflate este de 32 mm care ofera  proprietatea si de a umple golul din cutie, dupa cum vedeti si din imaginile de prezentare ale produsului.

Detalii

Categorii
Brand
dcf

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review