120 mp folie INFLATE pentru Masina de bule lat 40 cm x 300 m lung - 30 microni

184,00 RON (TVA inclus)
Livrare GRATUITA peste 500 lei ! Comandati pana la 16:00 si pleaca astazi. Cumparaturi sigure, puteti returna produsele in 30 de zile. ( PF si PJ )
120 mp folie INFLATE pentru Masina de bule lat 40 cm x 300 m lung - 30 microni
184,00 RON
Recomanda unui prieten

Descriere

ATENTIE : are 120 mp de folie ( lat 40cm x 310m lung )

Produsul se prezinta sub forma unei role de folie cu bule INFLATE, care se poate umfla cu ajutorul masinii de bule HY-01.

Pentru perioadele mai reci , sau daca lucrati cu masina in hale / depozite unde temperatura ambianta este mai mica , lucrati cu temperatura mai MARE si viteza mai mica, astfel incat sa se realizeze o lipire eficienta a foliei, iar aerul sa nu mai scape din bule.

Caracteristici rola de folie cu bule INFLATE :

Material - HDPE ( High Density Polyethilene ) 100%

Latime rola 40 cm 

Lungime rola 310 m ( +750 segmente de 40cm )

Suprafata rola 120 + mp

Forma bula : SFERA ( NU emisfera ) diametru neumflat 50mm - umflat 42 mm

Grosime film 30 microni ( 30 my ) = densitate 90gr./mp la folia cu bule normala 

Microperforatie pentru rupere cu pas de 32 cm

Este 100 % reciclabila.

Este o folie cu bule mult mai avantajoasa decat folia cu bule normala , din cauza grosimii mult mai mici, dar in conditiile pastrarii parametrilor de rupere si compresiune.

Prezinta avantaj de depozitare si manipulare. Practic nu este nevoie de suprafata sau volum mare de depozitare, deoarece bulele de aer nu sunt umflate.

Ele se vor umfla pe masura nevoii de ambalare . Microperforatiile de rupere prezinta un avantaj la scurtarea timpului de ambalare. 

Este ideala pentru lucruri FRAGILE, care ulterior se impacheteaza in cutii de carton, sau in colete normale ambalate flexibil.

Diametrul bulei umflate este de 42 mm care ofera  proprietatea si de a umple golul din cutie, dupa cum vedeti si din imaginile de prezentare ale produsului.

Detalii

Categorii
Brand
dcf

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review