100 buc pungi curierat (tip A4 ) 230 x 320 mm + 50 clapeta cu buzunar AWB

35,00 RON (TVA inclus)
Costul fix de livrare a unei comenzi ( 22,00 lei / c-da ) nu este inclus. Comandati pana la 16:30 si pleaca astazi. Cumparaturi sigure, puteti returna produsele in 30 de zile.
Promotie volum curierat
Cantitate: 2+ 3+ 4+ 5+
Discount: 2% 4% 5% 7%
Disponibil in stoc
100 buc pungi curierat (tip A4 ) 230 x 320 mm + 50 clapeta cu buzunar AWB
35,00 RON
Recomanda unui prieten

Descriere

Acest pret va fi valabil pana la 01 mai 2023 ! Materie prima deja pe stoc !

Produsul este un set de 100 buc pungi curierat ( tip A4 cu  ) 230 x 320 mm, cu clapeta autoadeziva permanenta de 50 mm.

Prezinta un buzunar pentru introducerea AWB-ului , lipit deja pe punga .

Odata lipite, pungile nu se mai pot desface decat prin rupere. 

Sunt perfect etanse si opace, ceea ce confera un avantaj, mai ales pentru produsele ambalate care au valoare mai mare. 

Produsul contine plastic reciclat in proportie de 35 % . 

Pungile de curierat cu buzunar AWB sunt folosite pentru a transporta și livra o gamă largă de obiecte și produse, inclusiv:

  1. Documente - acestea pot fi trimise cu ușurință utilizând pungile de curierat cu buzunar AWB, deoarece nu necesită o ambalare specială.

  2. Obiecte mici - cum ar fi bijuterii, electronice mici, piese de schimb, accesorii de îmbrăcăminte, cosmetice, cărți și alte obiecte de dimensiuni mici.

  3. Produse textile - pungile de curierat cu buzunar AWB sunt ideale pentru livrarea hainelor și a altor produse textile, precum lenjeria de pat, prosoape, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

  4. Produse alimentare - produsele alimentare care sunt ambalate în mod corespunzător pot fi expediate în pungile de curierat cu buzunar AWB, inclusiv dulciuri, alimente pentru animale de companie, condimente și produse de panificație.

  5. Produse farmaceutice - medicamente și alte produse farmaceutice pot fi expediate în pungi de curierat cu buzunar AWB, cu condiția să fie ambalate în mod corespunzător și să fie respectate reglementările de transport.

Este important să verificați cerințele specifice ale companiei de curierat privind dimensiunile și greutatea maximă a coletelor și să asigurați o ambalare adecvată pentru produsele expediate, astfel încât acestea să ajungă la destinație în siguranță.

Sunt fabricate in Romania 100 %.


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review