100 buc pungi curierat cu AWB (tip A3 ) 320 x 400 mm + 50 clapeta cu buzunar AWB

52,00 RON (TVA inclus)
Livrare GRATUITA peste 500 lei ! Comandati pana la 16:00 si pleaca astazi. Cumparaturi sigure, puteti returna produsele in 30 de zile. ( PF si PJ )
Disponibil in stoc
100 buc pungi curierat cu AWB (tip A3 ) 320 x 400 mm + 50 clapeta cu buzunar AWB
52,00 RON
Recomanda unui prieten

Descriere

Produsul este un set de 100 buc pungi curierat ( tip A3  ) 320 x 400 mm, cu clapeta autoadeziva permanenta de 50 mm.

Prezinta un buzunar pentru introducerea AWB-ului , lipit deja pe punga .

Odata lipite, pungile nu se mai pot desface decat prin rupere. 

Sunt perfect etanse si opace, ceea ce confera un avantaj, mai ales pentru produsele ambalate care au valoare mai mare. 

Produsul contine plastic reciclat in proportie de 35 % . 

Pungile de curierat cu buzunar AWB (Air Waybill) sunt utilizate de companiile de curierat și transport pentru a transporta și livra colete și pachete către destinatari. Aceste pungi au un buzunar special pentru atașarea AWB-ului, care este un document de transport care conține informații despre expedierea și livrarea coletului.

Prin utilizarea pungilor de curierat cu buzunar AWB, companiile de curierat pot atașa AWB-ul la pachet și pot urmări coletul de-a lungul întregului proces de livrare, de la preluarea acestuia până la livrarea finală la destinatar. Această metodă de urmărire și de gestionare a livrărilor este importantă pentru a asigura livrarea corectă și la timp a pachetului și pentru a oferi un nivel înalt de servicii clienților.

În plus, utilizarea pungilor de curierat cu buzunar AWB este mai convenabilă decât utilizarea cutiilor de carton, deoarece acestea sunt mai ușoare și mai flexibile, ceea ce permite economisirea la costurile de transport și manipulare.

Sunt fabricate in Romania 100 %.

Plicurile de curierat sunt utilizate pentru a trimite documente sau alte obiecte de dimensiuni mici prin intermediul unui serviciu de curierat. Acestea sunt folosite atunci când obiectul sau documentul pe care doriți să îl trimiteți nu necesită o cutie sau o ambalare mai mare și când doriți să economisiți bani la costurile de expediere.


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review