1 buc Banda adeziva ALBASTRU - 48 mm x 60 m

7,70 RON (TVA inclus)
Livrare GRATUITA peste 500 lei ! Comandati pana la 16:00 si pleaca astazi. Cumparaturi sigure, puteti returna produsele in 30 de zile. ( PF si PJ )
Disponibil in stoc
1 buc Banda adeziva ALBASTRU - 48 mm x 60 m
7,70 RON
Recomanda unui prieten

Descriere

Banda adeziva ALBASTRU - 1 buc

Latime 48 mm

Lungime 60 m

Banda adezivă albastră poate fi utilizată în diverse scopuri, în special pentru:

  1. Protejarea suprafe╚Ťelor - banda adeziv─â albastr─â poate fi folosit─â pentru a proteja suprafe╚Ťele de zg├órieturi, lovituri sau alte daune ├«n timpul lucr─ârilor de renovare sau construc╚Ťie.

  2. Vopsirea - banda adeziv─â albastr─â poate fi utilizat─â pentru a acoperi marginile suprafe╚Ťelor ce urmeaz─â a fi vopsite, permi╚Ť├ónd o aplicare precis─â a vopselei ╚Öi evitarea petelor.

  3. Repararea hainelor și a textilelor - banda adezivă albastră poate fi utilizată pentru a repara rupturile sau fisurile în haine sau alte textile.

  4. Ambalarea ╚Öi sigilarea - banda adeziv─â albastr─â poate fi utilizat─â pentru a ambala ╚Öi sigila cutii ╚Öi pachete, ├«n special ├«n cazurile ├«n care este necesar─â o rezisten╚Ť─â mare la tensiune.

Este important s─â ╚Ťine╚Ťi cont de faptul c─â banda adeziv─â albastr─â poate varia ├«n ceea ce prive╚Öte calitatea ╚Öi gradul de lipire ├«n func╚Ťie de produc─âtor ╚Öi de modelul specific, deci este ├«ntotdeauna bine s─â verifica╚Ťi instruc╚Ťiunile ╚Öi indica╚Ťiile de utilizare pentru a ob╚Ťine cele mai bune rezultate.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review