1 buc Banda adeziva ALB - 48 mm x 120 m

11,80 RON (TVA inclus)
Costul fix de livrare a unei comenzi ( 18,00 lei / c-da ) nu este inclus. Comandati pana la 16:00 si pleaca astazi. Cumparaturi sigure, puteti returna produsele in 30 de zile. ( PF si PJ )
Disponibil in stoc
1 buc Banda adeziva ALB - 48 mm x 120 m
11,80 RON
Recomanda unui prieten

Descriere

Banda adeziva ALB- 1 buc

Latime 48 mm

Lungime 120 m

Banda adezivă albă poate fi utilizată pentru o varietate de scopuri, de la ambalarea și sigilarea cutiilor și pachetelor până la fixarea hârtiei și a altor materiale de birou. Iată câteva utilizări comune ale benzii adezive albe:

  1. Ambalare și sigilare - banda adezivă albă este foarte utilă pentru ambalarea și sigilarea cutiilor și pachetelor. Este adesea utilizată în domeniul logistic și al transporturilor, dar poate fi, de asemenea, folosită pentru ambalarea cadourilor sau pentru a sigila colete de la magazin.

  2. Lipirea hârtiei și a altor materiale - banda adezivă albă este un instrument esențial de birou și poate fi utilizată pentru a lipi hârtie și alte materiale ușoare. Este deosebit de utilă pentru lipirea fotografiilor în albume sau pentru a fixa afișe și pliante.

  3. Utilizare în industria creativă - banda adezivă albă poate fi folosită pentru a crea diferite proiecte de artă și proiecte de hobby. Poate fi folosită pentru a crea colaje sau pentru a lipi diverse obiecte într-un proiect creativ.

  4. Reparații și întreținere - banda adezivă albă poate fi utilizată pentru a repara obiecte ușoare, cum ar fi hârtie, carton, plastic sau material textil. Este utilă în cazul în care trebuie să fixați rapid un obiect și nu aveți alt instrument de lipit la îndemână.

În general, banda adezivă albă este o soluție de lipit versatilă și ușor de utilizat, care poate fi utilizată în multe domenii diferite.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review