La ce se folosesc plicurile antișoc

La ce se folosesc plicurile antișoc

La expedierea unui colet, principala grijă este ca volumul mare de muncă al curierilor să nu afecteze produsele. În acest sens, poți alege să folosești metode mai sigure de ambalare, astfel încât să ții la distanță orice risc. Plicurile antișoc sunt o modalitate ideală pentru majoritatea tipurilor de obiecte împachetate, garantând un grad ridicat de protecție.

Tot ce trebuie să știi despre plicurile antișoc

Aceste ambalaje sunt ideale pentru obiectele care trebuie să fie protejate atât din interior, cât și din exterior. Deși pare doar o pungă obișnuită, în realitate produsul este mult mai complex. Este realizat din plastic tare, rezistent la apă și lovituri. În interior este prevăzut cu un strat de bule pe toți pereții, astfel încât obiectele să stea neclintite și orice șoc să fie amortizat. De asemenea, închiderea se face printr-un sigiliu unic. Asta înseamnă că plicul nu va putea fi desfăcut decât prin rupere sau tăiere, ceea ce împiedică orice posibilă tentativă de furt.

Ce poți împacheta în plicuri antișoc?

În principiu, orice obiect poate fi împachetat într-un plic antișoc, atât timp cât ai la dispoziție dimensiunea potrivită, astfel încât să încapă perfect. Totuși, pentru a-ți exemplifica în detaliu, îți arătăm principalele 5 categorii de produse care beneficiază de această metodă de împachetare care le protejează pe tot parcursul transportului.

Bijuterii

Chiar și piesele de mare valoare pot fi împachetate cu încredere în astfel de plicuri cu bule, date fiind toate funcțiile de protecție pe care le prezintă. Atât timp cât bijuteriile se află inițial în cutiuța sau săculețul propriu și mai apoi sunt ambalate, riscul de deteriorare devine aproape inexistent.

Articole de bucătărie

Aceste piese pot deveni inutile în momentul în care se deformează pe perioada transportului. Ambalându-le într-un plic antișoc, nu doar că nu se va resimți niciun fel de impact, dar obiectele vor sta nemișcate în interior, astfel încât să nu se ciocnească între ele.

Cărți, albume, discuri

Valoarea acestor obiecte nu poate fi exprimată, de aceea, este necesară luarea unor măsuri de protecție eficiente. Umiditatea, praful, temperaturile ridicate, zgârieturile, toate acestea le-ar putea afecta calitatea, însă un plic antișoc cu bule reușește să le țină la distanță.

Obiecte de decor

Bibelouri, vaze, lumânări, oglinzi, tablouri, toate acestea prezintă un risc ridicat de spargere, însă împachetarea într-un plic de dimensiuni perfecte face expedierea foarte sigură.

Produse cosmetice

Riscul este dublu în acest caz, dat fiind faptul că un șoc puternic ar putea afecta atât produsul în sine, cât și ambalajul. În acest sens se recomandă ca înainte de a fi băgat în plic, obiectul să fie înfășurat și într-un strat de folie cu bule pentru protecție sporită.

Cumpără varianta potrivită nevoilor tale

Dacă te-ai convins că aceasta este modalitatea de ambalare perfectă pentru coletele tale, nu mai rămâne decât să descoperi ce dimensiuni sunt potrivite. Pe site-ul nostru ai la dispoziție opțiuni variate de 120 x 175 mm, 140 x 230 mm, 170 x 225 mm, 200 x 275 mm, 240 x 275 mm, 250 x 350 mm, 320 x 455 mm, în pachete de 100 sau 200 de bucăți.

Comentarii

Articole similare

La ce se folosesc plicurile antisoc
La ce se folosesc plicurile antisoc
La ce se folosesc plicurile antișoc La expedierea unui colet, principala grijă este ca volumul mare de muncă al curierilor să nu afecteze produsele. În acest sens, poți alege să folosești metode...