Istoria foliei cu bule

Istoria foliei cu bule. De ce este un ambalaj atat de popular

 

Datorita aplicabilitatii sale extrem de raspandite, dar si numeroaselor avantaje cu care vine la pachet, folia cu bule a ajuns sa fie in prezent unul dintre cele mai utilizate materiale de ambalare, in special de catre marile companii care au ca obiect de activitate livrarea de colete, dar nu numai. Ca atare, in cadrul acestui articol ne-am propus sa iti prezentam o scurta istorie a foliei cu bule si sa enumeram cateva dintre principalele motive pentru care merita sa optezi si tu pentru acest ambalaj care se bucura la ora actuala de o popularitate in continua crestere, fiind considerat un produs must have pentru majoritatea industriilor, cu utilizari dintre cele mai diverse.

O mica istorie a foliei cu bule

Cu o notorietate greu de egalat la ora actuala in industria de packaging la nivel global, folia cu bule este un produs relativ recent, inventat in Statele Unite in anul 1957, de catre Marc Chavannes si Alfred Fielding. Initial, cei doi si-au propus sa vanda folia cu bule drept tapet tactil tridimensional, incercand apoi sa o comercializeze ca izolator pentru sere, insa orice initiativa a esuat rapid. Ulterior, in anul 1961, acestia au ajuns la concluzia finala ca acest material isi are locul in industria ambalajelor speciale de protectie, lucru care a ramas de atunci neschimbat pana in zilele noastre.

Avantajele utilizarii foliei cu bule

Functionalitate, protectie, confidentialitate si atractivitate – acestea sunt cateva dintre principalele atuuri prin care se distinge folia cu bule in materie de produse ideale pentru ambalarea articolelor, indiferent de dimensiunea acestora sau de gradul de fragilitate.  Aceasta, gratie bulelor inovatoare cu care este prevazuta, ramane de departe una dintre cele mai bune si eficiente variante pentru care poti opta pentru a efectua livrari in conditii ideale de siguranta si protectie. Folia cu bule a fost dintotdeauna indragita pentru caracterul sau practic, fiind asadar tot ceea ce ai nevoie pentru a oferi protectie suplimentara pentru aproape orice tip de produs care urmeaza sa fie expediat si manipulat.

Mai mult decat atat, un alt mare avantaj al foliei cu bule consta in capacitatea de a pastra confidential continutul. Concret, cu ajutorul acestui ambalaj, vei stii sigur ca produsele care urmeaza sa fie livrate sunt acoperite complet si nu sunt expuse niciunui pericol, lucru extem de important, mai ales atunci cand vine vorba de obiectele de valoare. In plus, folia cu bule se numara printre preferatele expeditorilor de pretutindeni si datorita faptului ca este reutilizabila, prezinta o rezistenta indelungata, asigura protectie la superlativ bunurilor in tranzit si, nu in ultimul rand, este foarte rentabila, avand costuri destul de reduse in raport cu toate beneficiile majore pe care le ofera.

In concluzie, acum ca avantajele utilizarii foliei cu bule pentru livrarea produselor sunt destul de clare, nu iti ramane decat sa descoperi variantele disponibile pe site-ul nostru si sa le comanzi pe cele potrivite pentru afacerea ta. Iti punem la dispozitie cea mai variata gama de ambalaje din care poti alege, in vederea protejarii optime a bunurilor pana la destinatie, si iti oferim cel mai avantajos raport calitate-pret de pe piata la toate produsele de care ai nevoie pentru a efectua livrari in conditii optime, departe de orice risc. Rasfoieste chiar acum intreaga oferta pe care ti-am pregatit-o si convinge-te singur.

Comentarii