Ce putem expedia în pungi cu bule
Probabil că ai observat deja că la mare parte dintre coletele pe care le primești există anumite elemente suplimentare de protecție care să asigure transportarea în siguranță a obiectelor fragile. Volume mari de hârtie, folii sau pungi cu bule, plicuri securizate; toate au același rol de bază. Însă, în cele ce urmează, vom descoperi împreună care sunt cazurile în care se folosesc neapărat pungi cu bule la împachetarea expedierilor.
Ce sunt pungile cu bule?
Un plic realizat din fâșii de plastic moale, bogate în pernuțe de diferite dimensiuni umplute cu aer, punga cu bule este o metodă foarte eficientă de a proteja obiectele împachetate care sunt expuse la pericole in timpul transportului. Pe scurt, această folie funcționează ca un scut între obiect și factorii de risc din exterior care l-ar putea deteriora.
Ce alte roluri îndeplinește punga cu bule?
Pe lângă faptul că o poți utiliza pentru a îmbrăca în repetate rânduri articolul de expediat, este adesea utilizată pentru a umple spațiul gol din cutie. În acest mod previne deplasarea produsului, creând un mediu sigur, unde orice șoc este amortizat.
Ce se poate expedia în pungi cu bule?
Dată fiind eficacitatea lor, le poți utiliza în nenumărate feluri și cazuri, fără să îți asumi niciun risc. Sunt compatibile cu majoritatea tipurilor de expediții, fie ele de mici dimensiuni sau medii. Dar pentru o imagine mai clară, vom trece în revistă care sunt principalele situații în care se apelează la pungi cu bule în detrimentul oricăror altor metode de siguranță.
Piese de valoare de mici dimensiuni
Fie că vorbim de bijuterii, ceasuri, dispozitive de ultimă generație care încap în cutii mici, fiecare dintre acestea va fi împachetat individual în pungi din folie cu bule, pentru ca mai apoi, în cutie să fie aplicat un strat suplimentar de materiale de protecție care să evite deplasarea.
Electronice și electrocasnice
Cu siguranță că ai comandat astfel de dispozitive măcar o dată și ai observat că accesoriile sunt împachetate în pungi din folie cu bule. Acestea previn zgârieturile, loviturile sau orice alt defect ce ar putea apărea pe parcursul transportului.
Obiecte fragile
Pentru a descrie cel mai bine acest lucru, vom lua exemplul unei oglinzi. Dacă o plasezi pur și simplu într-o cutie, șansele să ajungă la tine cioburi sunt foarte mari. În schimb, dacă o împachetezi cu grijă, folosind o pungă din folie cu bule, poziționată fix, cu ajutorul benzii adezive, orice impact va fi amortizat, păstrând-o intactă. Același lucru se aplică în cazul oricărui obiect de sticlă sau din alte materiale la fel de delicate.
Folosește pungile cu bule ca măsură suplimentară de protecție
Fie că faci expediții în mod recurent, fie că împachetezi colete ocazional pentru cei dragi, cu siguranță că îți dorești ca ceea ce se află înăuntru să ajungă intact la destinatar. Folosind o pungă cu bule împreună cu oricare altă metodă convențională, sporește gradul de protecție până aproape de maxim. În acest mod vei putea trimite orice, chiar și pe distanțe lungi, fără să îți faci griji cu felul în care pachetul tău este manipulat de curieri. Găsești pe site-ul nostru zeci de variante dintre care să alegi în funcție de nevoile tale pentru a avea mereu la îndemână o soluție optimă de împachetare.
Comentarii